Gemeubileerd
Wat betekent het als een kamer is gemeubileerd?

Als je een kamer gaat huren is deze kaal, gestoffeerd of gemeubileerd. In een kale kamer moet je zelf nog een vloer leggen en een likje verf op de muren smeren. Bij een gestoffeerde kamer is dit al voor je gedaan. Een gemeubileerde kamer gaat nog een stap verder, je huurt de kamer dan ook met meubels zoals een bed, bureau en een kast. Als je huurcontract wordt verbroken moet je de kamer verlaten en deze spullen ook in de kamer laten staan.

Laatste nieuws over gemeubileerd via

Purplegabber: @PvanHouwelingen Lege kamer? Overbodige kamer? Daar kunnen dan vluchtelingen wonen, het geheel is gemeubileerd neem ik aan.

Theun Heidstra: @OKatert @Boefje13 Luxe hoor, gemeubileerd appartementje.

[email protected]: https://t.co/ewD33IGO6X taxichauffeur Amsterdam haalde 10 jongeren uit Suriname zij kregen een mooie kamer in zuste… https://t.co/YtuZ6pCleM

Joep Roijers: Uit middels WOB-verzoek verkregen stukken blijkt ook dat de ontwikkelaar van het plan Bossebaan - Burgemeester van… https://t.co/kBDZfpL76c

Particuliereverhuurder: @robert_ilbrink @anton030560 @FTM_nl Uitzonderingen zullen er altijd zijn.. Gemeubileerd en ex AirBnB?