Noordewierweg
Gratis reageren op kamers in Amersfoort via KamerSocial

Prijs: €520 voor 17 m2
Kamer te huur aan de Noordewierweg in Amersfoort

Beschrijving

Wilt u in aanmerking komen voor deze ruimte stuurt u dan een leuk verhaal met de volgende informatie: leeftijd, beroep, studie, soort contract, netto inkomen, interesses en hobby’s.Te huur prachtige gerenoveerde kamer met privé dakterras Wil jij op prachtige locatie wonen in Amersfoort? Lees dan gauw verder, dit is een unieke kans! Totaal gerenoveerd bovenwoning zoekt gezellige maar nette bewoner voor deze moderne ruime kamer. Deze bovenwoning is ideaal gelegen ten opzichte van het gezellige en historisch centrum, alsmede ook goede bereikbaarheid naar het Centraal Station, Hoge School van Utrecht en diverse winkels. Dit pand is in zijn geheel gerenoveerd waarbij 4 kamers zijn gecreëerd op de eerste etage van de woning, 2 studio’s op de tweede verdieping van de woning en 1 appartement in de tuin van de woning. Woning:De woning is via de voorzijde als aan de achterzijde te bereiken, er is een fietsenberging voor alle fietsen. De gemeenschappelijke achtertuin is keurig opgeleverd met grijs grint, her en der bankjes en stoelen, een grote hardhouten picknicktafel en een betonnen openhaard met barbecue functie. Op de begane grond is een ruime keuken v.v. oven, magnetron, 2 kookplaten, vaatwasser, wasmachine en 2 koelkaste met vriezer voor gemeenschappelijk gebruik. Tevens zijn er eigen keukenkastjes voor elke bewoner. Op de eerste verdieping is er een moderne bedkamer v.v. douche en toilet gelegen. Er is tevens een aparte toilet aanwezig op deze verdieping. De badkamer wordt gedeeld met 4 bewoners. Alle ruimten hebben een eigen deurbel.Indeling kamer 1:

Deze kamer is gelegen op de eerste verdieping van het pand aan de achterzijde. Deze ruimte heeft een woonoppervlakte van 17m2. Er is een dakterras aanwezig voor privé gebruik met een chalet. Alles is hoogwaardig afgewerkt.Kostenoverzicht:

De prijs voor deze ruimte betreft € 310,- kale huur + € 210,- servicekosten. Hiermee komt de maandelijkse huurprijs op € 520 inclusief. Binnen deze servicekosten valt: alle gemeenschappelijke ruimten worden schoongemaakt, onderhoud van de tuin, internet, kabel, huur + onderhoud van de wasmachine, vaatwasser en keukenapparatuur, energie, water, administratiekosten, beheerkosten, gemeentelijke lasten, GBLT, stoffering en glazenwasser.

Kortom een compleet verzorgd pakket om heerlijk rustig te kunnen vertoeven op ideale locatie in Amersfoort!Huursubsidie is niet mogelijk! Huisdieren zijn niet toegestaan!!Houdt u er rekening mee dat u eenmalig een waarborgsom betaald aan de eigenaar van 750 euro.
Deze kamer komt per 1 febr 2023 beschikbaar. Wilt u in aanmerking komen voor deze ruimte stuurt u dan een leuk verhaal met de volgende informatie: leeftijd, beroep, studie, soort contract, netto inkomen, interesses en hobby’s.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Reageren

Deze kamer is al verhuurd, het is dus niet meer mogelijk om hier op te reageren. Wel kun je de kamer nog bekijken op Kamernet.nl. Let op! Op KamerSocial.nl kunt je altijd gratis reageren op kamers in Nederland. Wij kunnen dit echter niet garanderen voor andere aangesloten kamersites.