Soesterweg
Gratis reageren op kamers in Amersfoort via KamerSocial

Prijs: €1050 voor 40 m2
Kamer te huur aan de Soesterweg in Amersfoort

Beschrijving

Te huur prachtig nieuwbouw 2-kamer appartement 39m2 met aangelegde tuin, woonbetonvloer, luxe keuken met alle denkbare apparatuur, hoog plafond 3m en prachtige badkamer met stoere grote tegels en luxe sanitair. De woning is super comfortabel door de vloerverwarming en dikke isolatie in de muren, dak en vloer. Wilt u in aanmerking komen voor deze ruimte stuurt u dan een leuk verhaal met de volgende informatie: leeftijd, beroep, studie, soort contract, netto inkomen, interesses en hobby’s. Wil jij op prachtige locatie wonen in Amersfoort? Lees dan gauw verder, dit is een unieke kans! Dit nieuwbouw appartement is ideaal gelegen ten opzichte van het gezellige en historisch centrum, alsmede ook goede bereikbaarheid naar het Centraal Station, Hoge School van Utrecht en diverse winkels. Tevens nabij het Amersfoortse bos. Dit appartement is onderdeel van een kleinschalig appartementencomplex op de de begane grond. Woning:De woning is via de voorzijde te bereiken, er is een gemeenschappelijke fietsenberging. Elke appartement heeft een eigen tuin voor het huis.Tevens is er een gemeenschappelijke achtertuin en is keurig opgeleverd met grijs grint, her en der bankjes en stoelen, grote stalen plantenbakken met planten. Indeling appartement:

Dit appartement is gelegen op de begane grond. Via de entree komt u in de woonkamer/keuken, in het verlengde van de woonkamer treft u de slaapkamer/badkamer aan. Naast de badkamer bevind zich een ruimte voor de opstelling van de wasmachine, droger. 
De badkamer is voorzien van luxe sanitaire met een mooie grote grijze tegel. De witte greeploze keuken is voorzien van een inductie kookplaat met afzuiger, inbouw koelkast/vriezer, combi oven, vaatwasser en een wasbak. Het aanrechtblad loopt door als tafel waar je met 3 personen aan kan eten. De gehele woning is 3 meter hoog, heeft een woon betonvloer met vloerverwarming. Door de betonvloer en hoge plafond is dit een hele stoere woning. Geen gangen of halletjes zodat er geen m2 verloren gaan. Het appartement is voorzien van gordijnen en lampen. De tuin is gemeenschappelijk. Het gedeelte voor de woning is privé. Je kunt hier dus heerlijk vertoeven als het lekker weer is. De tuin is voorzien van grote planten bakken, her en der staan bankjes en stoelen. Kostenoverzicht: 

De prijs voor deze ruimte betreft € 1050,- kale huur + € 200,- energie/servicekosten. Hiermee komt de maandelijkse huurprijs op € 1250 inclusief. Dus verder geen kosten meer voor wonen. Binnen deze servicekosten vallen: onderhoud van de tuin, internet, kabel ziggo, elektriciteit, water en glazenwasser.

 Kortom een compleet verzorgd pakket om heerlijk rustig te kunnen vertoeven op ideale locatie in Amersfoort!Huursubsidie is niet mogelijk! Huisdieren zijn niet toegestaan!!Max 2 personenInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Reageren

Deze kamer is al verhuurd, het is dus niet meer mogelijk om hier op te reageren. Wel kun je de kamer nog bekijken op Kamernet.nl. Let op! Op KamerSocial.nl kunt je altijd gratis reageren op kamers in Nederland. Wij kunnen dit echter niet garanderen voor andere aangesloten kamersites.