Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Bakkeveen

Bakkeveen (Fries: Bakkefean) is een dorp in de gemeente Opsterland, in de Nederlandse provincie Friesland. Bakkeveen ligt op korte afstand van Drachten, waarvan het ten oosten is gelegen. Het dorp had in 2019 1.910 inwoners. Onder het dorp valt ook een deel van de buurtschap Allardsoog en een stukje van het dorp Waskemeer. Bakkeveen is een typisch forensendorp en veel inwoners zijn voor het werk georiƫnteerd op plaatsen als Drachten, Leeuwarden, Heerenveen en (in mindere mate) Groningen en Assen.


Alle kamers te huur in Bakkeveen (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Bakkeveen die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Bakkeveen.