Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Bitgummole

Beetgumermolen (officieel, Fries: Bitgummole) is een dorp in de gemeente Waadhoeke, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt ten oosten van Beetgum en ten westen van Leeuwarden. Het vormt samen met de dorpen Beetgum en Engelum een gezamenlijke gemeenschap op diverse vlakken waardoor men soms spreekt van een drielingdorp. Tot 1963 was Beetgumermolen een buurtschap van Beetgum. In 2019 telde het dorp 925 inwoners, en daarmee net even groter dan Beetgum. Onder het dorp valt ook de buurtschap Dijksterhuizen. Deze worden gescheiden door de N398. In het dorpsgebied stroomt verder ook de Beetgumervaart.


Alle kamers te huur in Bitgummole (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Bitgummole die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Bitgummole.