Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in De Zilk

De Zilk is een dorp in de Nederlandse gemeente Noordwijk, grenzend aan Hillegom en Vogelenzang. Het dorp telt 1.950 inwoners (4 oktober 2019). Aan de rand van het dorp staat de katholieke Heilig Hartkerk, in 1920 in eenvoudige neogotische stijl gebouwd naar een ontwerp van architect Jos Margry. Historisch gezien is de belangrijkste economische activiteit de bollenteelt. Vooral de hyacinten, tulpen en narcissenteelt is een belangrijke bron van inkomsten. De grote bollenkwekers hadden traditioneel hun bedrijf in de 'Kleine Zilk' en de arbeiders woonden in de 'Grote Zilk'.


Alle kamers te huur in De Zilk (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in De Zilk die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in De Zilk.