Larensestraat
Gratis reageren op kamers in Den Haag via KamerSocial

Prijs: €675 voor 37 m2

Beschrijving

3 LUXE TURN KEY NET GERENOVEERDE EN GEHEEL GEMEUBILEERD KAMERS MET GEDEELDE FACILITEITEN GELEGEN AAN LARENSESTRAAT OP DE 2E VERDIEPING.KAMER 1: Dit is een grote helemaal gemeubileerde kamer Afmetingen (ca.): 4,94x3,12, rond: ca 16m2 -Huurprijs 675 per euro maand
 -Borg is 2 maanden -Gemeente inschrijving is mogelijk KAMER 2: Dit is een grote helemaal gemeubileerde kamer Afmetingen (ca.): 4,55x3,40, rond: ca 16m2 -Huurprijs 625 per euro maand
 -Borg is 2 maanden -Gemeente inschrijving is mogelijkLOOPAFSTAND VAN WINKELSTTRATEN FAHRENHEITSTAAT EN WEIMARSTRAAT, GROETE PARKS, CAFES EN OPENBAAR VERVOER. CENTRUM VAN DEN HAAG IS OP CIRCA 15 FIETSMINUTEN AFSTAND GELEGEN.Deze 3 kamers zijn beschikbaar voor een gezellige student of alleenstaande person. Alleen mogelijk 1 persoon per kamer. De totale huurprijs is excl. gas, water, licht en gemeentebelastingen.

In dit pand zijn de keuken, eetkamer, badkamer, balkon en WC gedeeld met andere bewoners. Hele huis is helemaal geïsoleerd (overal dubbel glas, gevelisolatie) en heeft energie label A. Elke kamer heeft een bed met matras, tafel, stoel en kast. Entree op 1e verdieping met binnen een trap naar de hal op de 2e verdieping.De moderne keuken (ca.3,29x1,90) met entree naar balkon, eetkamer (ca. 3,29 x 2,05), aparte inbouwkast voor CV en wasmachine. Er is een separaat toilet en de badkamer met en inloopdouche en wastafel. Alle kamers bereikbaar vanaf de hal. Voorzieningen: Bureau, stoel, kledingkast, bank, tafel, bed met matras. Tv- en internetaansluitingen.

Reageren

Je kunt op deze kamer reageren via DirectWonen. Let op! Op KamerSocial.nl kunt je altijd gratis reageren op kamers in Nederland. Wij kunnen dit echter niet garanderen voor andere aangesloten kamersites.