Meloenstraat
Gratis reageren op kamers in Den Haag via KamerSocial

Prijs: €2500 voor 142 m2

Beschrijving

6 kamer 3-laags tussenherenhuis gelegen in een rustige straat in de gezellige en gewilde Vruchtenbuurt. De woning beschikt over een lichte woonkamer met nette keuken voorzien van de benodigde apparatuur, 4 slaapkamers, 1 badkamer, apart washok en een zonnige voor- en achtertuin. Het is op loopafstand gelegen van diverse winkels aan de Vlierboom- en Appelstraat en het winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. Verschillende sportverenigingen, speeltuinen en scholen zijn nabij gelegen, zo ook The International School en de European School. Gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en het strand, de zee en de duinen.

Indeling:
Entree via de voortuin, gang, toilet, riante woon-/ eetkamer voorzien van houten vloer, toegang middels openslaande deuren naar de zonnige achtertuin met stenen berging gelegen op het zuidwesten, luxe dichte keuken voorzien van 5 pits kookplaat en oven (SMEG), afzuigkap, magnetron, koelkast/ vriezer ( US model SMEG) en vaatwasser. Trap naar de eerste verdieping.

Overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde en toegang tot het balkon, walk in kast, 2e ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde, nette moderne badkamer aan de voorzijde voorzien van een inloopdouche, brede wastafel met meubel en designradiator, toilet met fonteintje. Trap naar de 2e etage.

Aparte ruimte met cv-ketel, wasmachine, droger en opbergruimte. Ruime slaapkamer met aan de voorzijde met dakkapel, slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel met wastafel en meubel. Ruimte slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel.

Bijzonderheden:

* de woning wordt gestoffeerd opgeleverd
* gehele huis dubbel glas
* 4 slaapkamers
* de woning is voorzien van een wasmachine en droger
* zonnige voor- en achtertuin gesitueerd op het zuidwesten
* huur is exclusief gas, water, licht, TV en internet
* borg is 2 maanden huur
* geen servicekosten of vve bijdragen

Reageren

Je kunt op deze kamer reageren via DirectWonen. Let op! Op KamerSocial.nl kunt je altijd gratis reageren op kamers in Nederland. Wij kunnen dit echter niet garanderen voor andere aangesloten kamersites.