Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Drachten-Azeven

Drachten-Azeven (Fries: Drachten-Asân) is een dorp in de gemeente Opsterland, provincie Friesland. Het dorp heeft geen inwoners en bestaat uit enkel een bedrijventerrein. Dit terrein ligt rond het knooppunt Drachten (A7/N31/N381). Hoewel Drachten-Azeven formeel een dorp op zich is, wordt het de facto vaak beschouwd als onderdeel van Drachten. Hierbij dient te worden opgemerkt dat Drachten niet in de gemeente Opsterland ligt, maar in Smallingerland.


Alle kamers te huur in Drachten-Azeven (0 beschikbaar)

Too bad, er zijn momenteel geen kamers te huur in Drachten-Azeven die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden