Amaliastraat
Gratis reageren op kamers in Enschede via KamerSocial

Prijs: €1400 voor 102 m2
Kamer te huur in de Amaliastraat in Enschede

Beschrijving

Deze ruime en duurzame eengezinswoning, gebouwd in 1998 is gelegen in de wijk Boswinkel met verschillende faciliteiten en uitvalswegen in de nabije omgeving. De Universiteit van Twente ligt op circa 20 minuten fietsafstand en het centrum van Enschede ongeveer 10 minuten. De woning beschikt over een moderne keuken, een ruime woonkamer, drie slaapkamers (18, 14 en 7 m2), een moderne badkamer, twee toiletten en een ruime achtertuin. Indeling: Begane grond: Entree/hal, separaat toilet, toegang tot de moderne keuken welke is voorzien van een koelkast en vriezer, inbouw vaatwasmachine, een combi oven en gasfornuis met afzuigkap. De ruime lichte woonkamer met toegang tot de achtertuin welke is voorzien van een tuinhuisje. Eerste verdieping:
Overloop, trapopgang naar tweede verdieping, wasruimte met wasmachine, toegang tot twee slaapkamers en de moderne badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en tweede toilet. Tweede verdieping: Derde slaapkamer. De woning is voorzien van:
 - Zonnepanelen
 - Infrarood panelen - Energielabel A 

Reageren

Deze kamer is al verhuurd, het is dus niet meer mogelijk om hier op te reageren. Wel kun je de kamer nog bekijken op DirectWonen. Let op! Op KamerSocial.nl kunt je altijd gratis reageren op kamers in Nederland. Wij kunnen dit echter niet garanderen voor andere aangesloten kamersites.