Dr. Van Damstraat
Gratis reageren op kamers in Enschede via KamerSocial

Prijs: €910 voor 74 m2
Kamer te huur in de Dr. Van Damstraat in Enschede

Beschrijving

Te huur appartement nabij Roombeek, Enschede €910,- excl. per maandDit appartement is gelegen in de woonwijk Mekkelholt, nabij het geliefde Roombeek. Het centrum van Enschede bevindt zich op slechts 5 minuten fietsafstand en de Universiteit van Twente circa 10 munten. Het appartement beschikt over een laminaatvloer en is voorzien van raambekleding. Het appartement is circa 74 m2 en is voorzien van 2 slaapkamers, een ruime woonkamer, een balkon aan de voorzijde en een eigen berging. Indeling:
Entree/hal, toegang tot het separaat toilet en badkamer voorzien van een douche en wastafel. Vanuit de hal is zowel de gesloten keuken als de ruime woonkamer te bereiken. Via de woonkamer is er toegang tot beide slaapkamers en een ruime inbouwkast. De keuken is voorzien van een vaatwasser en gasstel met afzuigkap, daarnaast biedt de keuken ook toegang tot het balkon. De servicekosten bedragen €45,- per maand.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Reageren

Deze kamer is al verhuurd, het is dus niet meer mogelijk om hier op te reageren. Wel kun je de kamer nog bekijken op Kamernet.nl. Let op! Op KamerSocial.nl kunt je altijd gratis reageren op kamers in Nederland. Wij kunnen dit echter niet garanderen voor andere aangesloten kamersites.