Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Haulerwijk

Haulerwijk (Fries: Haulerwyk, Stellingwerfs: Haulerwiek) is een dorp in de gemeente Ooststellingwerf, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt tegen grens aan met de provincie Drenthe en ook vlak bij de provincie Groningen. Het dorp telde op 4 oktober 2019 3.230 inwoners. Onder het dorp vallen ook de buurtschappen; Elleboog, Koudenburg (klein deel) en Rolpaal (grotendeels). Haulerwijk is een van de voornamelijk Friestalige dorpen in Ooststellingwerf, waar voor de rest oorspronkelijk Stellingwerfs/Nederlands wordt gesproken.


Alle kamers te huur in Haulerwijk (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Haulerwijk die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Haulerwijk.