Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Hoogersmilde

Hoogersmilde is een dorp in de gemeente Midden-Drenthe, in de Nederlandse provincie Drenthe. Sinds de gemeentelijke herindeling van 1998 maakt het deel uit van de administratieve gemeente Midden-Drenthe, daarvoor maakte het deel uit van de gemeente Smilde. Hoogersmilde is een streekdorp, gebouwd aan weerszijden van de Smildervaart. In Hoogersmilde sluit de Beilervaart aan op de Smildervaart. Bijzonderheden in en om Hoogersmilde: Ten zuiden van Hoogersmilde ligt het Leggelderveld Ten zuiden van Hoogersmilde ligt het Blauwe Meer Het is het oudste dorp in de gemeente Midden-Drenthe. In 2008 bestond het 375 jaar. Bij Hoogersmilde, aan de Beilervaart, staat een zendmast met een hoogte van meer dan 300 meter. Deze is op 15 juli 2011 tijdens een brand gedeeltelijk ingestort.


Alle kamers te huur in Hoogersmilde (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Hoogersmilde die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Hoogersmilde.