Bagijnestraat
Gratis reageren op kamers in Leeuwarden via KamerSocial

Prijs: €736 voor 30 m2
Kamer te huur in de Bagijnestraat in Leeuwarden

Beschrijving

Altijd al in de binnenstad van Leeuwarden willen wonen? Deze leuke studio bevindt zich in het historisch deel van de stad en op loopafstand van alle restaurants, bars, winkels, etc.Het betreft een studio op de begane grond. Door de hoge ramen rondom de woonruimte heeft de kamer veel lichtinval. De studio heeft een nette keuken voorzien van vierpits gasstel, afzuigkap, koelkast en vriesvak. In de badkamer zit de aansluiting voor het witgoed. De badkamer beschikt over een wastafel, toilet en douche.Het aanvragen van huursubsidie is mogelijk (eigen huisnummer aanwezig). Op dit adres kan één persoon ingeschreven staan en de woning is niet geschikt voor huisdieren. Roken is niet toegestaan in het pand. De laminaat vloer en de op maat gemaakte luxaflex die beide 1,5 jaar geleden zijn aangeschaft zijn ter overname voor €350,-Bijzonderheden:- Studio op de begane grond in een monumentaal pand - Gelegen in de binnenstad van Leeuwarden- Verwarmd d.m.v. centrale verwarming- Huursubsidie mogelijk- Huisdieren en roken niet toegestaan- Geschikt voor één persoon (student/werkend)
- Huursom: €736,50 incl. g/w/l- Borgsom: €736,50- Aanvaardbaar per 01-09-2023Ben je geïnteresseerd in deze woning en pas je binnen het profiel? Dan zien we graag je reactie tegemoet of vraag een bezichtiging aan via de website. Vermeld daarbij duidelijk je naam, telefoonnummer en het adres van de woning waar je op wilt reageren.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Reageren

Deze kamer is al verhuurd, het is dus niet meer mogelijk om hier op te reageren. Wel kun je de kamer nog bekijken op Kamernet.nl. Let op! Op KamerSocial.nl kunt je altijd gratis reageren op kamers in Nederland. Wij kunnen dit echter niet garanderen voor andere aangesloten kamersites.