Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Leuvenheim

Het dorp Leuvenheim is gelegen aan de IJssel, in de gemeente Brummen, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp had op 4 oktober 2019 695 inwoners in zowel de dorpskern als het buitengebied. In het dorp zijn geen winkels voor dagelijkse boodschappen, hiervoor moet men naar het dorp Brummen of Dieren. In het dorp is een basisschool, "De Rietgors". Het dorp kent diverse verenigingen, zoals de Tennisclub "LTC", de badmintonvereniging, de Oranjevereniging. "Leuvenheims Belang" zet zich in voor het welzijn van de inwoners. De oudste vermelding van Leuvenheim stamt uit 1046. In dat jaar kreeg bisschop Bernulfus van keizer Hendrik III de stad Deventer en een graafschap in Hamaland, ook wel de Pago Isola of IJsselgouw genoemd. Leuvenheim (Louene) wordt genoemd als een van de grensplaatsen. Andere historische spellingsvarianten op de plaatsnaam zijn Lovenen (1400), Lavenem (1440), Lovenhem (1550) Lovenem en Loivenom (1640), Löfen (1650), Loevenich (1700), Leuven (1750) en Leuvenheim vanaf 1781.


Alle kamers te huur in Leuvenheim (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Leuvenheim die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Leuvenheim.