Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Mantinge

Mantinge (Drents: Maanting) is een esdorp in de gemeente Midden-Drenthe, in de Nederlandse provincie Drenthe. Het dorp Mantinge ligt te midden van enkele grote natuurgebieden. Het Mantingerveld met het Mantingerzand ten zuiden, het Balingerzand ten zuidoosten en de Mantingerbos en -weiden ten noordwesten van het dorp. Het Mantingerveld en de Mantingerbos- en weiden zijn in het bezit van en worden beheerd door Natuurmonumenten. Het dorp ligt ten zuidwesten van Garminge en Balinge. Het dorp werd in 1335 vermeld als Mantinc en in 1513 als Mantinghe. Samen vormen ze de Broekstreek, een streek die tot en met de Mantingerdijk loopt. In 1840 had het dorp 96 inwoners waarna het langzaam groeide. In 2012 had het dorp 200 inwoners en in 2019 370 inwoners.Het dorp behoorde tot 1998 tot de gemeente Westerbork. Striptekenaar Jan Kruis (1933-2017) heeft in deze plaats gewoond.


Alle kamers te huur in Mantinge (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Mantinge die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Mantinge.