Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Maren-Kessel

Maren-Kessel is een jong kerkdorp van de Nederlandse gemeente Oss in de provincie Noord-Brabant op de linkeroever van de Maas. Maren-Kessel ontstond na de Tweede Wereldoorlog door samenvoeging van de dorpen Maren en Kessel middels een nieuwe woonkern tussen de beide dorpen, waar in de vroege vijftiger jaren een nieuwe kerk, school en winkels werden gebouwd. Tot Maren-Kessel behoort ook de buurtschap 't Wild. Op 4 oktober 2019 telde Maren-Kessel 1.210 inwoners.


Alle kamers te huur in Maren-Kessel (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Maren-Kessel die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Maren-Kessel.