Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Onnen

Onnen is een dorp in de gemeente Groningen, gelegen in de provincie Groningen in Nederland. In het dorp staan enkele bezienswaardige boerderijen en de poldermolen De Biks. Onnen is een esdorp met als eigenaardigheid dat de Onner es een flink stuk buiten het eigenlijke dorp ligt (meestal ligt een es vlak buiten een dorp). Langs Onnen ligt de spoorlijn Meppel - Groningen, waarbij Onnen zelf geen station heeft. Ter hoogte van Onnen bevindt zich wel een werkplaats van NedTrain. Ten zuidwesten van Onnen wordt aan noordzijde van een bocht in de Onneresweg en ten noorden van de Onnenstaete het vroegere hunebed G4 vermoed. De locatie hiervan werd aangewezen door amateurarcheoloog Jan Evert Musch op 14 december 1966. Het vroegere veentje ten noordwesten van deze locatie wordt ook wel Steenberger Veen genoemd. Opgravingen in 2012 onder leiding van archeoloog Henny Groenendijk leverden echter geen indicatie op dat op deze plek een hunebed geweest is.


Alle kamers te huur in Onnen (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Onnen die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Onnen.