Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Opijnen

Opijnen is een dorp in de Tielerwaard, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het heeft 1.180 inwoners (stand 1 januari 2019). Het dorp maakt deel uit van de gemeente West Betuwe. Vóór 1978, toen Opijnen opging in de nieuwe gemeente Neerijnen, vormde het dorp samen met het nabijgelegen Est de zelfstandige gemeente Est en Opijnen. De voormalige gemeente Est en Opijnen droeg tot 1 januari 1818 de naam Opijnen. Opijnen ligt ten oosten van Neerijnen en is goed te bereiken vanaf de A15. Grote plaatsen in de nabijheid van het Waal-dorp zijn Zaltbommel, Geldermalsen en Tiel. Op het kerkhof bij de Nederlands Hervormde kerk liggen acht Amerikaanse soldaten, die op 30 juli 1943 zijn omgekomen in een luchtgevecht met de Duitse Luftwaffe.


Alle kamers te huur in Opijnen (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Opijnen die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Opijnen.