Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Paterswolde

Paterswolde (Drents: Paoterwool, soms Pôtjerwôl of Potjerwolde, Gronings: Potterwol) is een plaats in het uiterste noorden van de Nederlandse provincie Drenthe, gemeente Tynaarlo. Een klein deel van het dorp, langs de Meerweg, is gelegen in de provincie Groningen, gemeente Groningen. Paterswolde vormt het noordelijke gedeelte van het tweelingdorp Eelde-Paterswolde. In 2019 telde Paterswolde 3.730 en Eelde 6.915 inwoners. Gezamenlijk 10.635 inwoners. Paterswolde heeft een totale oppervlakte van 689 hectare, waarvan 654 land en 35 water (100 hectare is 1 km2). De gemiddelde dichtheid van adressen is 742 adressen per km2. Er wonen 1.695 huishoudens in Paterswolde. Paterswolde naast een dorp formeel een wijk in de gemeente Tynaarlo . Het dorp is vooral bekend vanwege het Paterswoldsemeer, dat overigens op de topografische kaart het Paterswoldermeer wordt genoemd. De omgeving is geliefd bij stadjers omdat het dicht bij de stad Groningen ligt, een parkachtige uitstraling heeft en vanwege de recreatiegebieden rond het meer en het Friesche Veen. Ook de landgoederen De Braak (met berceau) en Vennebroek zijn geliefd bij recreanten. Het dorp heeft verschillende bekende uitspanningen.


Alle kamers te huur in Paterswolde (0 beschikbaar)

Too bad, er zijn momenteel geen kamers te huur in Paterswolde die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden