Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Roderesch

Roderesch (Drents: Roneresch of Rooneresch) is een dorp in de gemeente Noordenveld, in de Nederlandse provincie Drenthe. Het ligt ongeveer 1,5 km ten zuiden van Roden. Op 4 oktober 2019 woonden er 260 mensen. Het achtervoegsel Esch refereert aan het geografische begrip es, de naam betekent dus Es van Roden. De eerste zes huizen van Roderesch dateren uit 1850 en werden bewoond door arme boeren die zich bezighielden met het ontginnen van heide. Het dorpje ontstond rond 1900. De bebouwing concentreerde zich aanvankelijk in de buurt van de lagere school, die ook door leerlingen uit Alteveer en Steenbergen werd bezocht. Na de oorlog ontstond rondom die kern een kleine woonbuurt. Tot 1998 was Roderesch onderdeel van de gemeente Roden.Ten westen van het dorp ligt het voormalige Werkkamp Roden.


Alle kamers te huur in Roderesch (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Roderesch die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Roderesch.