Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Sambeek

Sambeek (dialect: Zammek, Samm√Ľk, Zambaek) is een kerkdorp met 1.750 inwoners (4 oktober 2019) in de gemeente Boxmeer, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Vanouds behoorde het gebied deels tot de Heerlijkheid Boxmeer en deels tot het overambt van het Land van Cuijk. Van 1817 tot 1942 was Sambeek een zelfstandige gemeente waartoe ook Mullem behoorde. Toen ging de gemeente Sambeek op in de gemeente Boxmeer. En Mullem werd bij de gemeente Vierlingsbeek ingedeeld. In 1994 werd Vortum-Mullem bij de gemeente Boxmeer gevoegd en in 1998 werd gemeente Vierlingsbeek bij de gemeente Boxmeer gevoegd.


Alle kamers te huur in Sambeek (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Sambeek die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Sambeek.