Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Spijk (West Betuwe)

Spijk is een dorp in de gemeente West Betuwe in de Nederlandse provincie Gelderland. Het ligt op de plek waar het Merwedekanaal uitkomt in de Linge, tegenover Arkel. Aan de overzijde van de Linge ligt Rietveld en tussen deze twee plaatsen vaart een voetveer. In Spijk en de buurtschap Vogelswerf wonen samen zo'n 900 mensen. De kerk stamt uit de 14e eeuw. Tot en met 17 juli 1855 was Spijk een zelfstandige gemeente, van 18 juli 1855 tot 1986 behoorde het tot gemeente Heukelum, en daarna tot en met 31 december 2018 tot gemeente Lingewaal. Bij de gemeentelijke herindeling van 1986 is Spijk overgegaan van de provincie Zuid-Holland naar de provincie Gelderland. Daarmee ging het over van de streek Vijfheerenlanden naar de Betuwe.


Alle kamers te huur in Spijk (West Betuwe) (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Spijk (West Betuwe) die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Spijk (West Betuwe).