Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Sprang-Capelle

Sprang-Capelle is een voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, die in 1997 samen met de gemeenten Waspik en Waalwijk is opgegaan in de nieuwe gemeente Waalwijk. Sprang-Capelle ligt in de streek de Langstraat ten westen van Waalwijk langs de Bergsche Maas. De gemeente Sprang-Capelle is in 1923 ontstaan na het samenvoegen van de gemeenten Sprang, Vrijhoeve-Capelle (in de volksmond Vrijhoeve) en Capelle. Transport, de bouw, kleinschalige industrie en land- en tuinbouw zijn de belangrijkste bronnen van inkomen. Sinds Sprang-Capelle is opgegaan in de gemeente Waalwijk, is er aan de noordzijde van de kern Sprang een woonwijk verrezen, genaamd Driessen. Driessen valt onder de bebouwde kom van Waalwijk.


Alle kamers te huur in Sprang-Capelle (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Sprang-Capelle die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Sprang-Capelle.