Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in St.-Annaparochie

Sint Annaparochie (Bildts en Fries: Sint-Anne of Sint Anne) is een dorp van de gemeente Waadhoeke, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt nabij de Waddenzee, ten noordoosten van Franeker en ten noordwesten van Leeuwarden, tussen Sint Jacobiparochie en Vrouwenparochie. Door het dorp stromen de Noordervaart en de Zuidervaart, en verder onder meer de Blikvaart en de Zuidhoekstervaart. De N383 en de N393 komen samen in het dorp. In 2019 telde Sint Annaparochie 4.875 inwoners. Het is daarmee het grootste dorp van de gemeente Waadhoeke, alleen de stad Franeker heeft een groter inwonertal. Tot de gemeentelijke herindeling op 1 januari 2018 was Sint Annaparochie de hoofdplaats van de voormalige gemeente het Bildt. Onder het dorp valt de buurtschap Stad Niks en een klein deel van de buurtschap Oosthoek. Tot 2006/08 viel ook het dorp Nij Altoenae onder Sint Annaparochie.


Alle kamers te huur in St.-Annaparochie (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in St.-Annaparochie die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in St.-Annaparochie.