Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Ter Apel

Ter Apel (Gronings: Troapel) is het grootste dorp in de gemeente Westerwolde, in het uiterste zuidoosten van de Nederlandse provincie Groningen. Het ligt in het zuiden van Westerwolde en telt 8.875 inwoners (2019). Het dorp ligt bij de Ruiten Aa, waarvan het dal samen met de Ter Apelerbossen hoort bij de ecologische hoofdstructuur van Nederland. Ter Apel heeft een industrieterrein, nabij de Nulweg en Viaductstraat. In het dorp staat ook een school voor het voortgezet onderwijs de Regionale Scholengemeenschap. Ter Apel ligt aan de N366, de N976 en de N391. Het vormt de zuidpunt van de Semslinie. In Ter Apel wordt het grootste carnavalsfeest van Noord-Nederland gevierd. De oorzaak hiervan ligt in het feit dat er een grote katholieke minderheid is. De carnavalsnaam van Ter Apel is Kloosterwieke. In Ter Apel ligt een klein, voor een gedeelte overdekt, attractiepark, Wonderwereld genaamd.


Alle kamers te huur in Ter Apel (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Ter Apel die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Ter Apel.