Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Weurt

Weurt is een dorp van de gemeente Beuningen in de Nederlandse provincie Gelderland. Weurt telt circa 2479 (2019) inwoners. Weurt was tot 1 januari 1818 een zelfstandige gemeente. Op die datum werd het bij de gemeente Beuningen gevoegd. Weurt ligt aan de Waal, waar het Maas-Waalkanaal uitkomt bij de Waal, tegen Nijmegen aan. In het Maas-Waalkanaal ligt het sluiscomplex Weurt, dat nu onder de gemeente Nijmegen valt. Het heeft een overnachtingshaven gelegen op Rkm 887. Ook de Waalhaven van Nijmegen lag oorspronkelijk gedeeltelijk op Weurts grondgebied. In Weurt staat de rooms-katholieke Sint-Andreaskerk, een neogotische kerk uit 1898 naar een ontwerp van Caspar Franssen. Weurt heeft een school voor basisonderwijs: basisschool de Ruyter. Ook bevinden zich in Weurt een supermarkt, meerdere cafetaria's en een café. Weurt staat bekend om de vele monumenten die te vinden zijn in voornamelijk de waalkant van het dorp. Een herkenbaar punt in Weurt is de steenkoolcentrale van Engie. Hoewel deze niet in het dorp zelf staat, maar in de gemeente Nijmegen, is dit voor velen een herkenningspunt. De centrale is stilgelegd in 2015 en wordt nu in fases gesloopt. Weurt ligt aan de Van Heemstraweg, de weg Nijmegen-Zaltbommel, en is per openbaar vervoer bereikbaar via de lijnbussen over deze weg.


Alle kamers te huur in Weurt (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Weurt die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Weurt.