Wat voor kamer zoek je?

( Inloggen met Facebook om deze te activeren)

Wonen in Windraak

Windraak of Wintraak (Limburgs: De Wèndjraak) is een gehucht in de Nederlandse provincie Limburg, het ligt grotendeels in de gemeente Sittard-Geleen, een aantal woningen behoort tot de gemeente Beekdaelen. Windraak ligt in de vorm van lintbebouwing langs de weg van Sittard richting Heerlen, de huidige N276. In Windraak bevindt zich een klooster van de Liefdezusters van het Kostbaar Bloed, waarin het generalaat en noviciaat van deze congregatie gevestigd is. Het bevindt zich in een verbouwde boerderij en heet: Huize Seraphina. Omstreeks 1990 vestigden zij zich hier. Windraak wordt doorsneden door de drukke N276 die Brunssum en Sittard verbindt. Deze daalt in westelijke richting af naar de vallei van de Geleenbeek.


Alle kamers te huur in Windraak (0 beschikbaar)

Helaas, er zijn momenteel geen kamers te huur in Windraak die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Laten we hier iets aan doen!

Gratis reageren op kamers, daar zorgen we samen voor
KamerSocial is nieuw en gratis, daarom moeten we vechten voor ons plekje. Wij willen er voor zorgen dat jij gratis kunt reageren op alle kamers, wat valt of staat bij het aanbod. Verhuur je een kamer? Plaats deze gratis en veilig op KamerSocial en help ons gratis reageren mogelijk te maken.

KamerSocial is er voor jou en voor je vrienden
Help ons het gratis kameraanbod te laten groeien door KamerSocial te delen met je vrienden. Deel ons met je beste vriend, je buurvrouw, die ene collega maar vooral om mee te beginnen: op Facebook. Zodat jij en je vrienden allemaal gratis reageren op alle kamers in Nederland.

  Gratis reageren nu delen met je vrienden

Bekijk ook alle kamers en studio's eerder al verhuurd in Windraak.