Servicekosten
Welke kosten vallen onder servicekosten?

Servicekosten kunnen zijn opgenomen in je huurprijs als all-in huurprijs, of kunnen extra in rekening worden gebracht door de huisbaas. Onder servicekosten vallen de kosten die je maandelijks vooruitbetaalt voor onderhoudswerkzaamheden aan je studentenkamer of studio. De verhuurder moet elk jaar een overzicht geven van waar deze kosten voor zijn gebruikt. Als je teveel servicekosten hebt betaalt, dan moet de verhuurder deze terugbetalen.

Laatste nieuws over servicekosten via

Shane Gijsen: Net 19 cent per liter aan servicekosten moeten betalen omdat ik niet snel genoeg bij de pomp stond.

lisa: @kimschrijft @saskia86 Dit is inderdaad niet hoe huren werkt.Zij zijn verantwoordelijk voor een juiste afvoer.Jij b… https://t.co/SvOTipZ5pr

Nieuws Online: #NIGHTWISH Maandag 23 november | #ZiggoDome, #Amsterdam Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €40,32,- (incl. servicek… https://t.co/4qCs4skXUH

Sunshine ♡ AYNO/stan VAV🎊: @kpopgo_nl Ik weet alleen niet of ik de servicekosten en die van de poster betaald heb, anders maak ik het nog even over naar je!

Marije Eleveld: Vanochtend presentatie van de resultaten LEAN-traject afrekening stook- en servicekosten. Van 8 uur naar 3,5 uur per afrekening. Top!!